Ikke stress neste sommer – ta båtlappen i høst!

sailing-vessel-456037

Nå er sommersesongen dessverre over, og vi sier sakte men sikkert farvel til solen, stranden og ikke minst båtlivet over de kommende månedene. Derfor er det viktig å nyte de dagene vi har igjen av sommeren før høsten trer inn.

Sommerens avskjed stopper heldigvis ikke Blow. Båtførerkursene holdes også i august og september så det er alltid en sjanse til å endelig ta båtlappen. Hvem vet? Det kan jo hende at det kommer en strålende septemberdag hvor du skulle ha lyst til å ta båten ut på fjorden og nyte sola.

Ikke nok med det, men hvis du tar båtlappen i høst, trenger du jo ikke å stresse til neste sommer – da har du jo allerede tatt beviset! Liker du ikke stress og mas med kurs en uke før fellesferien burde du ta båtførerkurset denne høsten. Tenk å være en av de første ute på fjorden neste sommer!

Det er færre folk som tar kurset om høsten og dermed blir kursene litt mer avslappet og vennskapelige så du får lært å være en trygg båtfører i ditt eget tempo. Meld deg på båtførerkurs i høst for å endelig ta båtlappen og slippe stresset til neste sommer.

Oversikten over de kommende kursene finner man selvfølgelig alltid på hjemmesiden vår: https://blowmaritime.no/ – Det neste kurset kan være om et par dager!

Håper vi ses på kurs denne høsten, med hilsen fra oss i Blow Maritime.

X