To måter å ta båtførerkurset på

12329846_6035536780656_344502326_n

Som Norges største innen båtførerkurs prøver Blow alltid å forbedre oss og komme med nye løsninger på hvordan å ta båtførerkurset. Vi har en tjeneste kalt eMarin som er en nettbasert versjon av kurset. Du bare melder deg på, så sender vi alt av informasjon til deg slik at du kan starte med en gang.

Vi vil at det nettbaserte kurset skal gjøre deg til en like trygg båtfører som om du hadde gått på de vanlige kursene vi tilbyr. Hovedforskjellen er jo at man kan benytte eMarin akkurat når og hvor du vil. Bor du ikke i området rundt Oslo for eksempel, er eMarin noe for deg, siden vi for tiden bare holder kurs i hovedstaden.

Dermed kan du ta båtførerkurset levert akkurat til deg uavhengig av hvor du bor i Norge. Benytter du den nettbaserte tjenesten vår hjelper du i tillegg oss i å bli enda bedre på å utvikle oss i denne bransjen. Deres tilbakemeldinger er det som har gjort oss de største på båtførerprøven i Norge.

eMarin og Blow er to helt forskjellige måter å ta båtførerkurset på, men de har jo et felles mål: At du skal bli den tryggeste båtføreren som mulig.

Er du interessert i å ta det nettbaserte kurset vårt? Besøk https://www.emarin.no/ så snart som mulig og kom i gang – allerede i dag!

X