Deres tilbakemeldinger teller!

1354219_6009107494256_1286942_n

For å kunne bli enda bedre i bransjen er det viktig for Blow å få gode tilbakemeldinger. Hvis vi blir fortalt hva folk likte eller mislikte med kurset blir det enklere for oss å gjøre det bedre i fremtiden. Uten tilbakemeldinger har vi ikke noe å basere oss på hvis det er potensiale for forbedring. Derfor er vi avhengige av nettopp dere!

Å ta båtførerkurset skal være en enkel, morsom og lærerik opplevelse. Du skal kjenne deg velkommen i kurset, og det skal være et godt forhold mellom kursholder og deltagere. Kurset skal være seriøst, men samtidig morsomt og spennende. Man lærer jo best når man har det gøy.

Det finnes nok ingen oppskrift på hva som lager et godt kurs, men vi i Blow er i ferd med å knekke koden, nettopp på grunn av tilbakemeldinger vi har fått av tidligere deltagere. Ved å høre hva vi har gjort riktig eller galt skjønner vi fort hva vi må gjøre med kursene og justerer deretter.

Vi oppfordrer alle sterkt til å gi oss en liten tilbakemelding når kurset er over. Enten det er direkte til kursholderen, en innlegg på Facebook siden vår eller tilbakemelding over e-post, er vi alltid glade når vi hører fra dere!

Vi gleder oss til å få vite hva dere mener om båtførerkurset dere har tatt. Hva likte du? Hva mislikte du? Hva kan vi gjøre for å forbedre oss?

På forhånd takk for tilbakemeldingene, hilsen oss i Blow Maritime.

X