Om Blow Maritime

Christian Løken

Grunnlegger

Christian elsker båtliv og har syv års erfaring som profesjonell seiler med erfaring fra North Sails, Team Fram, Team Nokia Academy, Ericsson Racing Team, Volvo Ocean Race 2005-2006 og en rekke nasjonale og internasjonale regattaer. Christian vant to NM gull og ett bronse i sesongen 2016. Christian er svært glad i å lære bort på en spennende og levende måte, og har fartsfylte anekdoter fra de syv hav som virkelig spriter opp undervisningen!

Org. 895 055 832

Kontoradresse: Holtegata 26, 0355 Oslo

Postadresse: Pb 2565 SOLLI, 0202 Oslo

 

Andreas Myklebust

Administrasjon & kursholder

Andreas har ansvaret for den daglige driften av Blow Maritime. Andreas har tilbrakt utallige timer på sjøen og de siste årene har engasjementet for kunnskap om båtliv vært økende.  Andreas er stadig vekk å se på regattabanen, men sier heller ikke nei takk til en rolig tur på vannet. Andreas er glad i friluftsliv i alle former, men mener at sjøen er den beste måten å oppleve naturen på. Andreas er utdannet fra Handelshøyskolen BI og har tre år i Sjøforsvaret bak seg.

Nils Sebastian von der Fehr

Kursholder

Nils Sebastian startet sin karriere som sjømann i en A-jolle på Hurdalsjøen i Akershus. Siden den gang har interessen for sjø bare gått en vei. I dag er Nils Sebastian en aktiv regattaseiler, både på nasjonalt og internasjonalt nivå. Nils Sebastian elsker å formidle, men er stort sett fornøyd så lenge han har et ror å holde i eller et tau å dra i. Nils Sebastian har erfaring fra både nasjonal og internasjonal regattaseiling og har flere havkryssinger bak seg. 

X